Gaming

Game Theory loveste in media traditionala ca intr-un sac de box

The Game Theorists este unul dintre cele mai populare canale de Youtube dedicate gaming-ului, multe dintre clipurile realizate de MatPat and Co. fiind un pic cam indraznete in felul in care isi expun teoriile, dar fara doar si poate un extrem de bine realizate si argumentate.

Fiind la randul sau un youtuber, dar si un canal care stie exact ce inseamna sa nu fi luat in serios de media traditionala, precum posturi TV, site-uri sau Hollywood in general, MatPat vorbeste dintr-o postura autoritara in acest caz, fiind aproape siguri ca a primit ceva tratament similar cu subiectul clipului.

Cu toate ca titlul clipului este Leave PewDiePie ALONE! Game Theory abordeaza problema extrem de cerebral, lovind in media traditionala ca intr-un sac de box, enumerand o serie de exemple si intamplari care s-ar putea sa faca cativa privitori sa ridice niste sprancene, atacand atat Holywood-ului in general, dar si site-uri precum E! Online si nu in ultimul rand revista Variety. Publicatia l-a avut pe coperta pe cel mai cunoscut youtuber din acest moment, PewDiePie, care cu toate ca fost criticat si de noi in trecut, are acel ceva al lui, mai ales acum, de cand a inceput sa isi diversifice post-urile pe canalul sau de youtube, incluzand si altceva decat clipuri cu gameplay de jocuri si urlete, umanizand in esenta personajul pe care Felix il portretizeaza. 

In concluzie, daca esti creator de continut pe Youtube. Daca urmaresti personalitati pe Youtube. Sau pur si simplu vrei sa asculti o discutie interesanta despre ce inseamna media traditionala in comparatie cu ceea ce inseamna NewMedia, acest clip o sa te faca sa iti pui niste intrebari si o sa iti mangaie sufletul negru si catranit.

[The Game Theorists]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button