MORE

Game of Thrones Sezonul 2 confirmat de catre Telltale

Parea destul de probabil ca ceva episodic numit Game of Thrones sa primeasca mai mult de un sezon, si tocmai asta s-a intamplat.

Telltale Games anunta ca interpretarea sa, sub forma unui joc de aventura, a universului A Song of Ice and Fire va avea parte de o continuare. Practic, aceasta continuare era in plan inca de la bun inceput, nu de alta, dar majoritatea jocurilor Game of Thrones de pana acum au fost destul de slabe, insa aproape orice face Telltale (daca ignoram Jurassic Park) se vinde garantat in cateva milioane de exemplare.

Nu au fost oferite detalii despre sezonul nou, dar va puteti astepta la mai mult dialog si mai multe alegeri care vor influenta povestea intr-un mod observabil, dar nu unul cu adevarat important pe termen lung.

In seria Game of Thrones ai control asupra unor personaje din casa Forrester, pe care probabil nu o tineti minte din serial, deoarece nu tin minte sa fi fost pe acolo. Asa ca, regretabil, nu aveti genul de flexibilitate pe care v-ati astepta ca un joc sa o ofere asupra unui povesti, insemnand ca Sean Bean tot o Boromireste si tot asa. Ar fi fost amuzant daca iti permitea acel gen de flexibilitate, daca Game of Thrones ar fi avut o poveste adaptabila in stilul lui Ultima Underworld sau a lui Gothic.

[Games Radar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button