Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Game of Thrones bate record după record – la piratat!

/
/
/
img

Peste 17 de milioane de persoane din toată lumea au stat cu ochii pe HBO pentru a prinde premiera celui de-al optulea sezon al serialului Game of Thrones. Dar de trei ori mai mulți au fost cei care au ales variante alternative.

Datele companiei de monitorizare a pirateriei MUSO arată că episodul a fost piratat de 54 de milioane de ori în primele 24 de ore. Aceasta este o creștere bruscă față de premiera sezonului șapte al lui Game of Thrones, care a stabilit propriile sale recorduri de piraterie, cu 90 de milioane de vizionări ilegale în 72 de ore.

Andy Chatterley, co-fondator și CEO al MUSO, a declarat:

Sezonul 8 a fost așteptat mult timp de fanii din întreaga lume, ducând la ceea ce poate fi descris doar ca o manie pirateriei, pe măsură ce fanii dedicați caută stream-uri și torente, indiferent că motivul este indisponibilitatea conținutului în regiunea lor, dorința de a-l vedea mai devreme de frică de a nu-l rata sau pentru a evita să vadă spoilere pe social media. Episodul a scăpat pe Internet, de asemenea, cu câteva ore înainte de premieră, provocând o frenezie pe site-urile torrent și streaming din întreaga lume.

Pentru a pune numărul în perspectivă, 54 de milioane reprezintă semnificativ mai mulți oameni decât populația Coreei de Sud.

Cele mai multe dintre vizionările neautorizate – peste 76% – provin din site-urile de streaming ilegale. (nu se poate face o aproximare corectă a numărului de persoane care au apelat la această metodă deoarece, în mod deloc nesurprinzător, aceste site-uri nu își publică numărul total de spectatori.)

India a avut cea mai mare rată de piraterie, cu aproape de două ori mai mult decât în următoarea țară, care a fost China. Statele Unite s-au clasat pe cel de al treilea loc din podiumul vizionărilor neautorizate.

HBO, la fel ca până acum, a monitorizat site-urile torrent în timpul evenimentelor majore, trimițând avertismente legale persoanelor care găzduiesc descărcările.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar