GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Game Awards 2018: toate jocurile noi, aici

Gala The Game Awards s-a bucurat de un mare succes în acest an, adunând o mulțime de anunturi si trailere pentru titluri noi, pe care le puteti descoperi mai jos.

The Game Awards s-a încheiat în acest weekend, cu God of War luând premiul pentru jocul anului, directorii executivi de la Sony, Microsoft și Nintendo aduși laolaltă pe aceeași scenă și multe dezvăluiri de titluri noi care să vă țină treaz interesul pentru anul următor. Vă prezentăm mai jos toate anunțurile mari, însoțite de trailere.

Far Cry: New Dawn
Cu acțiunea plasată după Far Cry 5, New Dawn poate conține deja spoilere dacă nu ați terminat încă ultimul shooter din serie. Este o poveste post-apocaliptică, cu tentă punk, mult mai colorată si roz decât s-ar fi așteptat mulți, dar cu semnătura Far Cry încă ușor de remarcat prin acțiunea nebună.

Scavengers
Scavengers pune alături un joc de supraviețuire cu un shooter competitiv și un co-op de explorare, într-un hibrid unde sunteți urmăriți de viscole, urși și alți jucători. Puteți să vă alăturați altor jucători pentru a supraviețui sau puteți ucide pentru recompense imediate.

The Outer Worlds
Obsidian se îndreaptă spre spațiu pentru următorul lor joc, un RPG open world marca Tim Cain și Leonard Boyarsky, care nu surprinzător duce cu gândul la un succesor spiritual al seriei Fallout.

Dragon Age
Teaserul celor de la Bioware nu arata prea multe, dar il readuce in prim-plan pe Solas, unul dintre personajele din Dragon Age:Inquisition.

The Last Campfire
După ce au construit un întreg univers în No Man’s Sky, cei de la Hello Games încearcă altceva cu The Last Campfire, un joc de aventură influențat de titluri ca Journey, The Witness și Brothers: A Tale of Two Sons.

Atlas
O combinație de Ark: Survival Evolved și EVE Online, Atlas este un MMO nautic care promite mii de jucători pe un singur server și insule pe care le puteți guverna.

The Pathless
Noul titlu al celor de la Giant Squid, creatorii Abzu, este un joc de aventură în care sunteți prieteni cu un vultur, alături de care veți lupta și veți rezolva puzzle-uri.

Psychonauts 2
Primul trailer oficial al mult așteptatului Psychonauts 2 arătă o mulțime de locuri ciudate și oameni la fel de ciudați, aruncând și un indiciu despre antagonistul jocului.

Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 va fi lansat în aprilie, dar până atunci vă puteți delecta cu o luptă cinematică plină de violența cu care ne-a obișnuit seria.

Hades
Hades este noul hack-and-slash al celor de la Supergiant Games, creatorii Bastion si Transistor, cu care împarte același stil vizual.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe
The Stanley Parable: Ultra Deluxe nu este o continuare, ci mai degrabă un port de consolă cu câteva lucruri suplimentare. Update-ul va apărea și pe PC, doar ca nu se știe dacă gratuit pentru cei care deja dețin jocul original.

Journey to the Savage Planet
Journey to the Savage Planet, primul titlu al Studio Typhoon, companie fondată anul trecut de directorul lui Far Cry 4, beneficiază de un teaser din care aflăm prea puține in afara faptului ca acțiunea e plasată pe altă planeta.

Among Trees
Among Trees este un joc de supraviețuire sandbox, cu un stil vizual remarcabil, care va fi disponibil pe Steam Early Access în 2019.

Ashen
Ashen este un open world post-apocaliptic cu opțiuni de co-op, unde fiecare jucător preia un NPC când apare în lumea altui jucător. Jocul este deja disponibil prin magazinului virtual al celor de la Epic Games.

Journey
Mult timp un titlu exclusiv PlayStation, Journey apare in sfârșit pe PC, prin magazinul virtual al celor de la Epic Games.

Devil May Cry 5
Deși rămâne în principal un titlu single player, Devil May Cry 5 va avea și multiplayer, sub forma unui sistem cameo care le va permite lui Nero, Dante și V să apară unul în jocurile celuilalt.

Ancestors: Humankind Odyssey
Ancestors: Humankind Odyssey este un joc de supraviețuire open world care începe cu 10 milioane de ani în urmă și evoluează de la o generație la alta.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button