CommunityMORETech&IT

Gama de cosmetice Xbox Lynx a fost prezentată oficial

Dacă vă întrebați cum miroase Xbox, în curând veți putea afla răspunsul. Chiar inainte de E3 2019, Microsoft a colaborat cu Lynx pentru a crea un nou parfum numit Xbox Lynx. Gama cuprinde spray de corp, deodorant și gel de duș, astfel încât toate nevoile voastre să fie acoperite.

Descrierea oficială este de-a dreptul încântătoare:

Xbox Lynx este un parfum proaspăt de citrice verzi pulsatorii, cu note de varf de lămaie verde kaffir și lămâie de iarnă, cu note de mijloc extrase din plante aromatice, mentă și salvie și cu note de bază din patchouli și lemn. Conținând o gamă de uleiuri esențiale naturale, gama Xbox Lynx vine și cu un aspect nou și conține spray de corp, deodorant și gel de duș.

Directorul Xbox Australia și Noua Zeelandă, Tania Chee, a afirmat într-o declarație că utilizatorii pot pulveriza sau se pot spăla cu Xbox Lynx pentru a se „încărca cu energie” înainte de a ieși pe ușă dimineața.

Gama Xbox Lynx va fi disponibilă începând cu luna iulie în magazinele și farmaciile din Australia și Noua Zeelandă. Nu se știe încă nimic despre lansarea produselor și în alte părți ale lumii.

Creatorul Xbox, Seamus Blackley, a declarat pe Twitter că nu are niciun comentariu despre noua linie Xbox de produse pentru îngrijire corporală și părea chiar deranjat de existența sa.

Serios și sincer, eu nu am niciun comentariu. Nu am nicio idee despre ce ar fi de comentat în această privință. Sincer mă gândesc să plec și să beau mult în acest moment.

Următorul eveniment important pentru Xbox este conferința de presă E3 2019 unde Microsoft va avea așteptări mari de atins. Printre altele, presupunem că Microsoft va anunța o nouă generație de Xbox și poate va dezvălui mai multe despre Halo Infinite.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button