Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gama FujiFilm GFX 50S la Photokina 2016

/
/
/

FujiFilm a anuntat noua gama GFX, si odata cu modelul 50S, compania isi va face debutul pe piata de camere medium format, adica inzestrate cu senzori o data si jumatate mai mari decat cei Full Frame.

Ca sa va faceti o idee cu privire la competitie, aceasta este o piata dominata autoritar de nume precum Hasselblad sau Phase One. GFX 50S este un mirrorless, cu un senzor de 51.4MP care suporta ISO de la 50 pana la 12800. Compania a promis ca gama FujiFilm GFX 50S va fi la pretul de sub 10.000 $, ceea ce il face un aparat ieftin pentru acest segment de piata si performanta. La pretul de baza camera vine echipata cu un obiectiv Fujinon de 63mm si deschidere f/2.8.

Ca obiective mai avem la dispozitie inca cinci modele: un 45mm, un mid-telephoto de 110mm cu deschidere f/2.0, un mid-telephoto macro de 120mm cu f/4.0 si un ultra wide de 23mm cu f/4.0. FujiFilm tinteste piata high-end, unde se vand mult mai mai putine unitati, in comparatie cu piata consummer, dar marginea si profitul sunt considerabil mai mari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar