TECH

Gama FujiFilm GFX 50S la Photokina 2016

FujiFilm a anuntat noua gama GFX, si odata cu modelul 50S, compania isi va face debutul pe piata de camere medium format, adica inzestrate cu senzori o data si jumatate mai mari decat cei Full Frame.

Ca sa va faceti o idee cu privire la competitie, aceasta este o piata dominata autoritar de nume precum Hasselblad sau Phase One. GFX 50S este un mirrorless, cu un senzor de 51.4MP care suporta ISO de la 50 pana la 12800. Compania a promis ca gama FujiFilm GFX 50S va fi la pretul de sub 10.000 $, ceea ce il face un aparat ieftin pentru acest segment de piata si performanta. La pretul de baza camera vine echipata cu un obiectiv Fujinon de 63mm si deschidere f/2.8.

Ca obiective mai avem la dispozitie inca cinci modele: un 45mm, un mid-telephoto de 110mm cu deschidere f/2.0, un mid-telephoto macro de 120mm cu f/4.0 si un ultra wide de 23mm cu f/4.0. FujiFilm tinteste piata high-end, unde se vand mult mai mai putine unitati, in comparatie cu piata consummer, dar marginea si profitul sunt considerabil mai mari.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button