Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Galaxy Z Flip va fi numele noului telefon pliabil de la Samsung

Trebuie sa recunosc ca-mi place maxim evolutia tehnologiei din ultimii ani. Cum am trecut noi de la telefoane in forma de scoica la minuni ale tehnologiei mai mari decat telecomanda de la TV. Ma intreb unde o sa ajungem mai departe…. dar stati: Este anul 2020 si inca vorbim despre telefoane flip. Si ca sa vezi, au fost adaptate la tehnologia actuala. Ei, asta da intorsatura de situatie.

Dupa ce am vazut Motorola RAZR si modul in care acest telefon a reintrodus conceptul de flip-phone, este randul celor de la Samsung sa isi incordeze muschii si chiar daca stiam ca lucreaza la un astfel de dispozitiv, nu aveam prea multe detalii. Multumita lui Ice Universe, un leaker recunoscut de pe Twitter, aflam ca noul telefon al companiei coreene se va numi Galaxy Z Flip, nu Fold 2, Bloom sau cum s-a mai speculat in trecut.

Telefonul ar trebui sa debuteze alaturi de urmatorul Galaxy S (care s-ar putea sa fie numit Galaxy S20) in cadrul Mobile World Congress de la finalul lunii februarie. Detaliile tehnice sunt si ele foarte limitate in acest moment, chiar daca s-ar putea sa vedem o camera hole-punch, un senzor de amprenta extern si un ecran secundar micut pentru notificari. Asemanator lui RAZR, noul Galaxy Z Flip se va concentra pe inghesuirea unui smartphone modern intr-un design compact, in detrimentul obtinerii unei suprafete cat mai mari pentru ecran. Asta s-ar putea traduce in preturi mai mici, chiar daca nu-mi pot imagina ca ar putea fi ieftin, tinand cont ca vorbim de o tehnologie inca noua.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button