Telefoane

Galaxy S9+ are cea mai bună camera din lume, conform DxOMark

Recenzii complete pentru Samsung Galaxy S9 și S9+ nu sunt încă disponibile, deoarece cele două telefoane abia ce au fost lansate oficial acum câteva zile, și vor începe livrările abia pe data de 16 martie.

Dar cu toate acestea, experții de în camere de la DxOMark au reușit deja să supună unor teste modelul S9+, inclusiv 1500 de fotografii și peste 2 ore de filmare, atât în ​​medii controlate de laborator, cât și în scene naturale interioare și în aer liber.

Având două camere pe spate de 12MP, dintre care cea principală vine la pachet cu o tehnologie inovativă variabilă a diafragmei, plus dual OIS, dual-pixel PDAF, înregistrare video 4K la 60fps și captură de 720p super-slow-mo la 960fps, nu e de mirare că Galaxy S9+ obține acest rezultat în teste.

Obținând un scor peste cel al lui Galaxy S8 (88), care a fost descris ca având „un potențial ridicat de fotografie”, precum și cel obținut de Note 8 (94 de puncte), considerat cel mai bun „smartphone pentru zoom” din lume, S9 + este noul lider global al testelor efectuate de DxOMark.

Depășind punctajele 98 și 97 obținute de Google Pixel 2 și respectiv Apple iPhone X, cea mai nouă vedetă Samsung obține un scor de 99 de puncte, chiar dacă la modul video este de numai 91.

Da, sistemul de rating al DxO poate fi puțin confuz, dar un lucru este clar. Galaxy S9 + este de neegalat atunci când vine vorba de abilitățile de fotografiere, marcând 104 de puncte, cu performanțe de vârf în orice scenariu de iluminare.

Diafragma dublă face cu adevărat o mare diferență, ajutând la producerea celor mai strălucitoare instantanee din lume în condiții de dimensiuni reduse, precum și cele mai clare și mai detaliate fotografii în condiții însorite. Nu există „slăbiciuni evidente” aici, deși, firește, nu totul este perfect. Artefactele pot fi o problemă (minoră) pentru imaginile cu lumină strălucitoare, expunerea este „ocazional” instabilă, în timp ce experiența de înregistrare video este afectată (puțin) de pierderea detaliilor fine în „cele mai multe condiții”, precum și de ” mişcare.”

Cu toate acestea, atunci când toți factorii sunt luați în considerare, Galaxy S9 Plus are cea mai bună cameră de smartphone din lume, cel puțin în conformitate cu acest grup special de analiză.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button