Telefoane

Galaxy S8 va avea o variantă cu ecran fără margini

Ecranul fără margini pare a fi noua tendință în industria telefoanelor mobile. O schimbare destul de pozitivă de la telefoane care explodează. Cea mai recentă companie care pare să aibă de gând să facă un astfel de dispozitiv este chiar Samsung.

Conform veștilor care circulă acum prin industrie, Samsung ar avea în plan pentru Galaxy S8 o variantă a cărui ecran să acopere întreaga suprafață frontală a dispozitivului. Un astfel de telefon va arăta cu siguranță bine, dar va avea nevoie de ceva modificări masive ale designului pentru a funcționa.

Spre exemplu, difuzorul, senzorul de proximitate și camera frontală vor trebui mutate altundeva, pentru că ecranul va ocupa toată partea frontală a telefonului. Un buton de Home încă va mai fi prezent, însă doar într-o formă virtuală, integrat în ecran. Există suspiciuni că ar putea avea și suport pentru feedback haptic, așa cum are și butonul de la iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie lansat între martie și aprilie 2017.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Ca sa nu mai schimbi telu la fiecare actualizare de android. Momentan 6.0 utilizează cam 1.5. 2 gb ram . Plus ca aplicatiile actuale a consuma si elenconsiderabil de multa memorie ram . Deci da un telefon cu 4 -6 gb ram e super bun dar 8 e si mai bun doar daca ai un proceaornbun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button