TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung Galaxy S22 nu mai are niciun secret nedescoperit – Care sunt cele mai noi informații?

Parcă a trecut cam un an (haha…) de când n-am mai pomenit niciun zvon despre noua serie de flagship-uri de la Samsung. Între timp, multe informații despre Galaxy S22 care își făcuseră apariția online au fost fie anulate de alte date de actualtate, fie au fost date jos de pe canalele de YouTube și social media.

Doar că leak-urile apar ca ciupercile după ploaie, iar curioșii au avut ocazia să afle cam totul, de la camere, design și formă, până la culori și prețuri. Creatori de conținut cunoscuți au făcut unboxing-uri la prototipurile seriei Galaxy S22 și le-au analizat minuțios, până într-atât încât Samsung pur și simplu a rămas fără niciun secret nedescoperit.

Se poate observa o schimbare interesantă a design-ului în comparație cu generația actuală Galaxy S21. Pentru S22 Ultra, s-a optat pentru un layout diferit a modului de camere. Acestea sunt integrate direct în spatele telefonului, spre deosebire de tradiționalul bump omniprezent. Îmi place mult, mai ales în combinație cu alegerea celor de la Samsung de a îndrepta marginile de sus și de jos ale telefonului. În sfârșit, un design edgy (pun intended) cu un slot pentru S-Pen. Până la urmă, vorbim despre smartphone-ul care aproape sigur va înlocui familia Galaxy Note.

Galaxy S22 Ultra este cel mai bârfit din lineup-ul Samsung

Imediat ce UnboxTherapy a publicat videoclipul în cauză (a fost șters și ulterior reîncărcat pe alte canale), Zaryab Khan a postat pe Twitter o listă cu specificațiile pentru Galaxy S22 și S22 Ultra, unde cel dintâi este vedeta cu cele mai multe detalii. Potrivit acesteia, S22 Ultra va dispune de un ecran QHD+ de 6.8 inci cu rezoluție 3080 x 1440, în vreme ce clasicul S22 va avea un display FHD+ de 6.1 cu rezoluție 2340 x 1080. Fratele Ultra integrează un procesor Exynos 2200 și un maximum de 512GB de stocare. Ca RAM, este vorba despre 8 sau 12GB, iar bateria va fi de 5000 mAh.

Cât despre camere, Samsung a optat în cazul Ultra pentru un ultra-wide de 12MP, un snezor wide 108MP, două lentile telephoto de 10MP, cu o cameră selfie de 40MP. Camerele de pe spate vor primi și un tratament special, numit Super Clear Glass. În teorie, acesta va reduce din efectul de glare și din reflexii pentru a oferi fotografii mai clare.

Deci, mai are Samsung ceva de ascuns când a mai rămas atât de puțin până la lansarea oficială a noii generații? Nu știu sigur, dar cert este că, acum că văd un S22 cu colțuri, nu-mi mai pasă de nimic altceva. Chit că-i pe Phantom Black/White, Green sau Burgundy, S22 Ultra ar trebui să fure ochii tuturor fanilor Samsung.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button