Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Galaxy S20 Ultra pare sa aiba o problema cu sticla de pe camere

Samsung a facut un whoopsie!

Internetul a inceput sa vuiasca din nou datorita unei probleme cu dispozitivele Samsung dupa ce utilizatorii de Galaxy S20 Ultra s-au ales cu gauri (la propriu) in sticla de pe camere. Cei afectati raporteaza probleme diferite, de la mici crapaturi de grosimea unui fir de par, pana la gauri in adevaratul sens al cuvantului. Chiar daca momentan sunt doar cativa oameni cu problema asta, trebuie sa tinem cont si de faptul ca e un telefon de 1.400$ deci nu sunt foarte multi cei care il au; si la banii astia nu prea are voie sa aiba astfel de probleme.

Problemele au inceput sa apara la scurt timp dupa aparitie, iar multi utilizatori spun ca s-au ales cu sticla crapata fara un motiv evident. Nu tu crapaturi sau scapat pe jos, ci pur si simplu unii oameni spun ca au scos telefonul din buzunar sau de la incarcat si l-au gasit asa. Bine, sunt si cei care recunosc ca ar putea avea o vina, insa nu considera ca ar fi fost destul cat sa cauzeze astfel de pagube. In multe cazuri, problema asta afecteaza complet modul de operare al camerelor, astfel telefonul pierde una dintre cele mai importante functii ale sale.

Galaxy S20 Ultra Camera Poof

SamMobile sustine ca Samsung le cere utilizatorilor intre 100 si 400 de dolari pentru reparatie, iar reprezentantii de pe forum spun ca aceasta problema nu este acoperita de garantie. Pentru un telefon atat de scump precum Galaxy S20 Ultra nu cred ca Samsung ar trebui sa aiba curajul sa ceara nici macar un dolar pentru reparatia asta, mai ales cand pare a fi o problema comuna a dispozitivului. Mai rau de atat, cel putin o postare referitoare la subiectul acesta a fost stearsa de pe forumul Samsung de catre moderatori; chiar daca ar fi fost off-topic, nu se face asa ceva.

Se poate ca aceasta problema sa fi aparut datorita faptului ca sistemele de camere de pe telefon sunt foarte mari, iar sticla folosita este prea subtire. Astfel, ai o suprafata foarte fragila si in acelasi timp, destul de mare. Un lucru similar s-a intamplat si cu iPhone X, doar ca acesta nu se alegea cu gauri in sticla. Revenind la Galaxy S20 Ultra, daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce este vorba, am atasat mai jos cateva link-uri:

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button