Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Galaxy S20 Ultra 5G ar putea avea 16GB de memorie RAM?

Ca sa raspund pe scurt: de ce nu? Mai ales cand ai o fabrica de memorii. Sau cel putin asta pare sa fie strategia aleasa de Samsung pentru noul Galaxy S20 Ultra 5G. Dupa ce am vazut cum arata in carne si… fire, tot Max Weinbach, redactor pentru XDA Developers, a venit cu si mai multe detalii despre noul flagship al companiei coreene. Acesta sustine ca versiunea cea mai puternica, Ultra, ar putea fi configurata cu pana la 16GB de memorie RAM.

Asa arata noul Samsung Galaxy S20 – Este mai urat decat m-am asteptat!

Ca sa intelegeti magnitudinea acestui lucru, 30.69% din utilizatorii Steam folosesc doar 8GB de memorie RAM in sistemele lor de gaming. Asta nu inseamna ca 16GB sunt scumpi, sau ca poate cei aproape 31% din gameri sunt saraci. Arata faptul ca nu foarte multi oameni, nici macar gamerii, nu au nevoie de atat de multa memorie. Cu atat mai putin utilizatorii de dispozitive mobile care au de obicei o integrare software mult mai eficienta decat a unui PC. Asta ar putea totusi sa indice faptul ca versiunea Ultra este pentru cumparatorii de nisa; pentru cei care vor doar ce e mai bun, indiferent daca le trebuie sau nu. Ori o varianta foarte buna de future-proofing.

Alte specificatii includ stocare interna de pana la 512GB cu posibilitatea de a o extinde pana la 1TB prin intermediul unui card SD. Poate va intrebati: „Hmmm, ce mama naibii fac eu cu un tera juma’ de stocare?” Eh, ce faci?! Tine-te bine de scaun pentru ca Galaxy S20 Ultra 5G are o camera modesta de numai 108MP care se bucura de 10X zoom optic telefoto, iar pozele scoase cu asta sigur nu-s mici.  Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 5000mAh.

Imagini imprumutate de pe 91mobiles.com

Compania urmeaza sa isi anunte noile telefoane in mai putin de o luna, astfel sunt sigur ca vor aparea si mai multe detalii in perioada imediat urmatoare. Ca sa nu las insa un paragraf atat de scurt, nu pot sa nu raman uimit cateodata de stadiul in care a ajuns tehnologia. Poate ca in unele departamente precum procesarea grafica am atins ceea ce pare a fi un apogeu, cel putin momentan, iar noile trenduri merg mai de graba spre componente cat mai compacte si produse finite cu o amprenta la sol cat mai mica dar eu o s-o numesc in continuare evolutie. Pana sa scriu articolul asta (si sunt cat se poate de sincer) nu aveam nici cea mai mica idee ca exista carduri SD de 1TB. Ca si concluzie, daca se adeveresc toate aceste specificatii Samsung Galaxy S20 Ultra 5G pare a fi „the future proof machine”, un adevarat telefon pe care il poti etala fara jena prietenilor si peste cinci ani de-acum inainte. Sau cine stie? Viitorul suna tech!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button