Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S10E, primele imagini oficiale

În ultimele zile, informațiile despre modelele Samsung Galaxy S10 și S10+ au acaparat atentia pasionaților de telefoane mobile, dar cele mai noi dezvăluiri ne prezintă mezinul noii familii de telefoane, Samsung Galaxy S10E. Acesta urmează să fie modelul mai accesibil ca preț, motiv pentru care unii continuă să îl numească Galaxy S10 Lite. Imaginile cu noul telefon se pare ca provin din documente oficiale destinate presei și au fost publicate de site-ul WinFuture

Galaxy S10E este așteptat să fie prezentat oficial pe 20 februarie, alături de modelele S10 și S10 +, în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked, care va fi transmis live pe site-ul producătorului. În imagini se poate vedea că S10E are doar două camere foto pe spate, în loc de trei câte putem găsi la modelele S10 și S10+. Din fericire, camera frontală va fi integrată în display, asemenea celorlalte telefoane din gamă.

Unul dintre cele mai notabile lucruri din ultimele imagini este că Galaxy S10E se prezintă cu margini semnificativ mai groase decât frații săi mai mari. Este un aspect care amintește întrucâtva de iPhone XR, model cu care S10E pare să se afle în competiție directă pentru un segment mai accesibil ca buget. Pentru acest model, Samsung va renunța și la cititorul de amprente integrat în display, optând pentru plasare acestuia pe marginea telefonului.

Cât despre preț, informații neoficiale estimează că Galaxy S10E ar urma să coste în jur de 750 de euro, față de 900 de euro, cât este așteptat să coste varianta standard de S10.

Samsung Galaxy S10E Prism Black

Samsung Galaxy S10E Prism Green

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button