RSS PaginaDeMediaTelefoane

Galaxy S10: Revoluția celor de la Samsung

Zilele acestea s-au scurs pe internet noi informații despre Galaxy S10, flagship-ul de anul viitor al companiei Samsung. Conform unei publicații din Coreea de Sud, succesorul lui Galaxy S9 va însuma noi funcții și capabilități și va reprezenta totodată exact ceea ce fanii așteptau să întâlnească pe actualul model de vârf.

Ce înseamnă asta?

În primul rând, Samsung implementează o versiune proprie a tehnologiei de scanare facială 3D folosită de rivalii de la Apple pe iPhone X. Galaxy S10 va mai beneficia de un senzor de amprentă construit în ecran, precum și de un design nou, prin care producătorul sud- coreean vrea să își lase cu mult în urmă competiția.

După ce Galaxy S9, vârful de gamă din 2018 al celor de la Samsung, a însumat mai degrabă o serie de îmbunătățiri față de revoluționarul frățior mai ,,bătrân”, Galaxy S8, S10 se vrea a fi o gură de aer proaspăt atât pentru Samsung, cât și pentru întreaga piață de terminale mobile, care trece momentan printr-o etapă de plafonare.

Ca să nu mai spunem că, noile funcționalități se ridică la ștacheta pe care iPhone X a impus-o pe piață anul trecut și readuc gigantul asiatic în prim plan, pe locul bine meritat. Voi ce așteptări aveți de la Galaxy S10?

Sursă

Copyright imagine

Articole asemanatoare

Back to top button