Știri ITTECHTelefoane

Galaxy S10 primește cel mai mare calificativ pentru display-ul său

DisplayMate oferă analize detaliate ale afișajelor în toate tipurile de electronice de consum, inclusiv smartphone-uri. Compania a premiat și în trecut mai multe telefoane de top Samsung cu cele mai bune rezultate, iar Galaxy S10 reușește din nou să atingă această performanță.

DisplayMate evidențiază faptul că ecranul Samsung AMOLED dinamic are o acuratețe foarte mare a culorilor, care nu poate fi deosebită de perfecțiune. Are o precizie exactă a contrastului imaginii și o acuratețe a scării intensității, care, de asemenea, nu poate fi deosebită de cea perfectă. Are nivel record de luminozitate pe care l-a atins la 1.215 nits, cu 17% mai strălucitor decât S9. Există un nivel minim de culoare și de schimbare a nuanței de alb.

Ecranul a avut parte de asemenea de o performanță îmbunătățită a unghiului de vizualizare, îmbunătățiri în spectrul luminii albastre, o eficiență mai bună a afișajului și o performanță sporită HDR+. HDR10+ este mai potrivit pentru vizualizarea conținutului HDR cu culori mai profunde și cu un contrast mai mare decât HDR10.

Consultați concluziile DisplayMate din linkul de mai jos!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button