Știri ITTECHTelefoane

Noi imagini confirmă decupajul în display pentru Galaxy S10

Ne aflăm la doar două luni distanță de anunțul probabil al celor de la Samsung în privința noii serii de telefoane Galaxy S10 și deja pe piață au apărut primele imagini ale aparatului. Evan Blass, cunoscut în industrie pentru dezvăluiri neoficiale legate de mai multe gadgeturi, a postat pe Twitter o fotografie cu ceea ce el susține că este un model al viitorului telefon Samsung.

Imaginea prezintă un telefon cu display care ocupă aproape în întregime partea frontală, perturbat numai de un decupaj discret pentru cameră în colțul din dreapta sus. Modelul se prezintă de asemenea cu margini foarte subțiri și o mică bordură în partea de jos, în zona unde de regulă se află microfonul sau portul USB.

Blass indică faptul că acesta va fi versiunea standard a Galaxy S10. Pe piață este așteptat de asemenea și un model mai ieftin, alături de un altul de top, Plus, despre care se zvonește că va avea conectivitate 5G. Samsung își prezintă de obicei telefoanele din seria Galaxy S la sfârșitul lunii februarie.

Pâmă acum, compania a evitat tendința spre decupaj în display care s-a răspândit la aproape toate celelalte smartphone-uri din ultimul an, dar se pare că odată cu modelele Galaxy S10 va face în sfârșit pasul în această direcție. Ceea pe care vedem în ultimele imagini pare să fie afișajul pe care cei de la Samsung îl numesc Infinity-O, prezent pe telefoanele mid-range Galaxy A8. Utilizarea sa aici face ca telefonul Galaxy S10 să fie primul model flagship al companiei care integrează camera în ecran în loc să o amplaseze pe rama de deasupra acestuia.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button