Știri ITTECHTelefoane

Galaxy Note9 va fi lansat mai devreme decât era anticipat

Samsung lansează Galaxy Note9 pe 9 august, cu două săptămâni mai devreme decât predecesorul său. Potrivit oamenilor din industrie din Taiwan, motivul este că firma coreeană se confruntă cu vânzări scăzute de Galaxy S9 și Galaxy S9+ și dorește să mențină impulsul în angajarea utilizatorilor înainte de a fi prea târziu.

Samsung lansează, de obicei, modelele sale de vârf cu până la două săptămâni după anunț, astfel încât un anunț al lui Galaxy Note9 la începutul lui august s-ar traduce prin sosirea sa la sfârșitul lunii august. Această mișcare ar trebui să contracareze performanța slabă a seriei Galaxy S9, care, potrivit unor rapoarte din China, a atins cele mai scăzute niveluri din 2012, când Galaxy S III era un telefon la mare căutare. Rapoartele de la China Times spun că actualul model de top a vândut doar 30 de milioane de unități de la lansarea sa în februarie.

Acum câțiva ani, Samsung obișnuia să lanseze telefonul Galaxy Note la IFA în Berlin, dar în 2015 a decis să separe evenimentul Unpacked de conferința tehnologică. Fiecare phablet Samsung după Galaxy Note5 a fost introdus în august, inclusiv infamul Galaxy Note7 care apare sub lumina reflectoarelor încă de pe data de 2 august.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button