Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Galaxy Note va disparea in favoarea telefoanelor pliabile

Seria de telefoane Galaxy Note de la Samsung a fost lansata in 2011. De atunci, aceste telefoane au uimit intreaga lume si au reusit sa isi castige un fan-base consistent. Cunosc personal oameni care de la primul Note, nu au mai avut alt fel de dispozitive. Dar cum multe lucruri bune au si un sfarsit, se pare ca seria deja legendara de phablet-uri urmeaza sa il intalneasca pe al sau. Dar asta nu este un lucru rau neaparat, ci mai de graba o evolutie normala a lucrurilor.

Se pare ca disparitia seriei Galaxy Note ar duce la o evolutie a celorlalte dispozitive Samsung. Pe masura ce informatiile spun ca atat Galaxy Z Fold 3, cat si Galaxy S21 Ultra vor avea suport pentru S-Pen, seria de phablet devenea oricum irelevanta. Telefoanele moderne sunt mai mari, astfel nu mai este ceva neobisnuit sa vezi diagonale de peste 6″ in 2020.

Samsung ar urma sa prezinte Galaxy Z Fold 3 in vara lui 2021

Un reprezentant oficial al Samsung Group a vorbit si despre Galaxy Z Fold 3. Acesta sustine ca noul telefon ar urma sa fie prezentat in iunie 2021, ceea ce ar fi cu mult mai devreme fata de perioada in care compania isi prezinta in mod normal telefoanele. Si de data aceasta, Samsung a reusit sa monteze un digitizer care sa functioneze cu S-Pen. Procesul este insa foarte dificil, iar acesta este si motivul pentru care Galaxy Z Fold 2 nu a avut suport pentru pix.

Odata cu aceasta reusita, Samsung poate renunta la seria Galaxy Note. S-Pen a fost pentru mult timp un factor decisiv in achizitia unui telefon din aceasta serie, insa cu noul telefon foldable, mai mare si cu un format mai potrivit pentru aceasta functie, vechiul Note nu-si mai are sensul intr-o piata atat de diversa in care fie te remarci, fie ramai la urma. Samsung Galaxy S21 Ultra va ramane flagship-ul companiei cand vine vorba de telefoane, insa Galaxy Z Fold 3 va fi copilul rebel care schimb regulile jocului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button