RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Galaxy Note 9 ar putea fi pe placul fanilor efectului de slow motion

Din moment ce ne mai desparte puțin peste o săptămână de la dezvăluirea lui Samsung Galaxy Note 9, zvonurile despre diversele proprietăți ale telefonului apar cam pe zi ce trece. Iar astăzi avem unul care se referă la camera dispozitivului.

Aceasta va include un mod de înregistrare care permite capturarea de imagini la 960 de cadre pe secundă. Nimic nou aici, era prezentă funcția și la Galaxy S9. Numai că Galaxy Note 9 va permite înregistrarea unor clipuri de două ori mai lungi.

Sună grozav, nu? Eh, ar suna, dacă S9 n-ar fi fost limitat al 0,2 secunde. Știu, sună cam ciudat să descrii ceva ca fiind capabil să înregistreze la 960 de cadre pe secundă, când nici măcar nu poate înregistra o secundă întreagă, dar teoretic asta este viteza la care camera funcționează. Galaxy Note 9 mărește această durată la 0,4 secunde.

O diferență tot va fi vizibilă, din moment ce lucrurile pe care le înregistrați în acea scurtă fracțiune de secundă vor arăta foarte frumos redate cu încetinitorul, dar nu este tocmai super impresionant. Nu de alta, dar pentru ca o cameră de telefon să fie în stare să înregistreze la atâtea cadre pe secundă pentru mai mult timp ar avea nevoie de memorie dedicată fix lângă senzor, în care să stocheze temporar sutele și miile de cadre. De asta camerele profesioniste de viteză mare tind să fie destul de scumpe. Bine, asta și tind să aibă senzori mai buni.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button