TECH

Galaxy Note 8 nu este compatibil cu varianta actuală de GearVR

Seara trecută, în cadrul anunțului noului telefon Galaxy Note 8, Samsung nu a prea oferit informații despre o funcție a telefonului ce era destul de popularizată la iterațiile anterioare, VR.

Gear VR n-a fost prezent pe scenă alături de noul telefon, probabil dintr-un motiv foarte simplu, nu este compatibil în varianta standard cu Galaxy Note 8.

Deoarece modelul nou are o diagonală de 6.3 inch, este mult prea mare pentru a putea încăpea în dispozitivul de VR ce era până acum disponibil pe piață. Nu este clar în acest moment dacă până și soluția oferită direct de către Google, Daydream View, este suficient de încăpătoare pentru acest telefon.

O variantă adecvată de Gear VR este însă pe drum. Aceasta va fi disponibilă începând cu ziua de 15 septembrie, când Galaxy Note 8 va fi lansat. Din fericire, prețul pentru versiunea actualizată nu va fi diferit de cel al versiunii existente, va costa tot 130 de dolari, pachet în care este inclus și un controller bluetooth ce va fi compatibil cu telefoanele Galaxy Note de până la varianta a 5-a.

[Cnet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button