TECH

Galaxy Note 5 are un defect de design!

Samsung Galaxy Note 5 doar ce a fost lansat, dar poate că trebuia să mai stea ceva timp în în testare, pentru că are un defect de design destul de mare.

Stilusul acestei serii de phablet-uri este, în mod normal, construit în așa fel încât să intre într-o singură pozitie. Toate cele șase dispozitive anterioare au avut exact aceeași caracteristică de design. Galaxy Note 5 nu o are. Dar nu pentru că stilusul poate fi inserat fără nici un fel de probleme în ambele sensuri.

Cei care au început să facă recenzii dispozitivului au descoperit că, fără nici un fel de efort, stilusul poate fi inserat cu capătul greșit în locașul său din Galaxy Note 5, va intra foarte mult în el, iar apoi va rămâne blocat acolo!

Dacă încercați să îl forțați prea tare când îl scoateți, se poate întâmpla… ceea ce va așteptati sa se intample. Ori stiloul, ori locașul se pot deteriora. Dar chiar și dacă reușiți să îl scoateți cu toată finețea posibilă, dispozitivul tot se va defecta.

Funcția care detectează prezența stiloului nu va mai merge. Senzorul este deteriorat de inserarea inversă a stilusului. Așa că încercați să nu îl inserați invers, deși este excesiv de ușor să faceți asta.

Samsung încă nu a emis o declarație oficială. Mai jos puteți vedea o demonstrație a incidentului. Cu puțin noroc, nu se va repeta Bendgate, și nu vom vedea copii dând târcoale prin magazinele de telefoane, inserând stilusul invers, în timp ce se filmează pentru Youtube.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button