Știri ITTECHTelefoane

Galaxy Fold a fost o rușine pentru conducerea companiei Samsung

Samsung Galaxy Fold n-a avut cel mai pozitiv debut din lume. Practic, încă nu a avut un debut, din moment ce nu a fost lansat până în acest moment, dar compania încearcă să remedieze situația. Mai important, conducerea sa pare să fi învățat ceva din incidentul cu pricina.

DJ Koh, co-președinte al companiei, a dezvăluit într-un interviu pentru The Independent că problemele suferite de Galaxy Fold și amânarea sa sunt o rușine. Mai ales că el a fost responsabil pentru presiunea pusă asupra companiei de a lansa Galaxy Fold înainte de a fi gata.

Amânarea continuă a telefonului pare să fi fost benefică până acum, deoarece Samsung pare să fi identificat toate problemele ce nu au putut fi depistate înainte de trimiterea unităților de testare. Dacă mai sunt și altele ce nu au fost detectate, vom afla cu siguranță abia după lansarea dispozitivului.

Deocamdată tot nu există o dată la care Galaxy Fold își va face apariția pe piață. Cert este că Samsung nu se mai grăbește, în special după anunțul amânării competitorului său principal, Huawei Mate X, ce va sosi abia la toamnă.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button