PC&Consoles

Galaxia lui Elite Dangerous încă este în mare parte neexplorată

Elite Dangerous a fost lansat acum aproape trei ani de zile, de atunci jucători din toată lumea au format flote de explorare și au încercat să cartografieze întreaga galaxie, iar până acum au reușit să acopere aproape nimic din ea.

Conform celor mai recente date acumulate de comunitate arată că jucătorii au descoperit în jur de 15.78 milioane de sisteme solare. Numărul poate că vi se pare mare, și ar fi dacă galaxia noastră ar fi extrem de mică. Dar din moment ce Elite Dangerous tinde către o simulare astronomică a Căii Lactee, sunt aproape 400 de miliarde de sisteme solare disponibile în joc.

Explorarea tuturor cu siguranță va necesita ceva mai mult timp. Nu doar pentru că sunt multe, dar și pentru că procesul de explorare este greoi, fiind nevoie de o navă cu un motor inter-stelar scump, cu modificările aferente, pentru a face orice fel de călătorie serioasă. În lipsa unui pilot automat, a unui mod de-a reveni la civilizație și a ceva de făcut atunci când ajungi în colțul extrem al galaxiei, faptul că atât atât de mult din lumea jocului a fost explorată este deja o minune.

Totuși, invazia thargoizilor poate că va schimba puțin situația și va face explorarea ceva mai interesantă. Dacă vreți să vedeți o hartă a zonelor explorate, puteți găsi una masivă aici.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button