PC

Galax a făcut un GTX 1070 single slot

Mai țineți minte plăcile video single slot? De vreo 10 ani de zile au devenit o rasă pe cale de dispariție din categoria modelelor care nu sunt cartofi cu porturi video. Din fericire unele companii încearcă să facă variante de acest tip și ale unor plăci video mai răsărite.

Galax a dezvăluit la evenimentul GOC 2016 o nouă variantă de GeForce GTX 1070 menită să încapă în sistemele celor care preferă să nu aibă o placă video înaltă cât tot PC-ul.

Varianta specială de GTX 1070 are câteva dezavantaje, în special când vine vorba de conectivitate. Folosește un conector DVI-D, un DisplayPort 1.4 și un HMDI 2.0, așa că nu oferă la fel de multă versatilitate ca un model de mărime normală. Totuși, placa video vine și cu suport pentru SLI, iar prețul său aproximativ ar fi în jur de 380 de dolari.

Nu sunt informații despre performanță. În mod normal, scăderea mărimii radiatorului aduce cu sine mai puțină putere potențială, fiindcă se va atinge limita termală cu o ușurință mai mare ca în mod normal.

Galax tinde să fie un producător de plăci video care se limitează mai mult la China, din moment ce are acolo o piață mai mare ca restul lumii la un loc, dar poate modelul de față va fi disponibil și prin Europa.

[Overclock 3D]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close