GamingRSS PaginaDeMedia

Galactic Civilizations III poate fi descărcat gratuit

Pasionații de jocuri de strategie, printre care și moi, probabil că s-ar bucura să afle că un titlu cu specific destul de căutat revine în ofertele jocurilor gratuite. Da, am mai avut ocazia să ni-l adăugăm la colecție anul trecut, dar nu strică să fie oferită și o a doua șansă pentru cei care n-au fost pe fază, nu?

Individul în cauză este Galactic Civilizations III, un sequel al unei serii de RTS-uri cu care poate am făcut cunoștință pe când eram mici colecționari de reviste LEVEL. Jocul se adresează în special iubtorilor grand strategii, adică celor care îndrăgesc titluri ca Supreme Commander 2, Ashes of the Singularity sau, de ce nu, chiar și 4X-uri.

Premisa lui Galactic Civilizations III este destul de simplă și de evidentă. Trebuie să-ți faci o civilizație care să reziste în fața trecerii timpului, pe măsură ce curerești planete, inițiezi acțiuni diplomatice, ajungi pe noi culmi în materie de progres tehnologic și, dacă e cazul, te pregătești pentru război și conflict.

Comparativ cu predecesorul său, Galactic Civilizations III oferă ceea ce îmi pare un sistem de gestionare și customizare mai extins. Ai mai mult de ales când vine vorba de design-ul și construcția navelor, de opțiunile diplomatice și de tech research-urile care îți vor permite să te extinzi în misiunea ta de a cuceri galaxia.

Partea mișto este că Galactic Civilizations III poate fi privit ca un sandbox. Fiecare joc nou este unic în felul său, iar la asta se adaugă și cele două expansion-uri, Crusade și Retribution, și add-on-urile diverse. Tocmai de aceea, și modalitățile de a câștiga jocul sunt diferite, după cum am văzut și în alte titluri populare. Fie că alegi o victorie diplomatică, religioasă, culturală sau prin anihilare absolute, un meci câștigat e un meci câștigat, nu?

Aveți libertatea de a vă alege drumul prin galaxie, și tot ce aveți de făcut este să aveți un cont pe Epic Games Store. De acolo puteți descărca Galactic Civilizations III, care va rămâne permanent la voi în librărie. Singura condiție este să-l adăugați în coș până săptămâna viitoare, joi, ora 18.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button