GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Galactic Civilizations II: Ultimate Edition este temporar gratuit

Vânătorii de reduceri și jocuri gratuite care apreciază un joc bun de strategie au acum noroc, deoarece Galactic Civilizations II: Ultimate Edition este momentan gratuit pe Humble Store. Puteți să vă luați codul Steam din link-ul de mai jos- dar ați face bine să vă grăbiți, deoarece jocul se întoarce la prețul regulat de 20 euro mâine, 19 mai, ora 20 (ora României).

Galactic Civilizations II este un joc de strategie pentru PC din 2006 care are acțiunea plasată într-un viitor în care oamenii s-au aventurat și au colonizat alte planete. Din nefericire pentru noi, mai multe rase de extratereștri au pus ochii pe zona în care am decis să ne extindem. De aici a urmat un război intergalactic între civilizații. Treaba voastră este să conduceți omenirea în misiunea ei de a cuceri stelele. În acest scop, vă trebui să gestionați resursele și să mobilizați forțele pentru a învinge (sau a vă împrieteni cu) dușmanii prin cucerire militară, dominație culturală, alianță sau supremație tehnologică.

Ultimate Edition vine cu jocul de bază intitulat Galactic Civilizations II: Dread Lords, plus expansion-urile Dark Avatar (2007) și Twilight of the Arnor (2008). Aceste expansion-uri adaugă noi campanii, civilizații și multe alte elemente de gameplay.

Galactic Civilizations II a fost bine primit de critici și comunitate atunci când s-a lansat, obținând o notă de 86/100 pe Metacritic, fiind lăudat în special pentru calitatea AI-ului din joc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button