GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Galactic Civilizations 3 este gratuit în acest moment

Și va rămâne al vostru pe veci

Dacă sunteți un fan al jocurilor de strategie spațială, dar nu vreți să dați bani pe vreunul, atunci aveți noroc. Galactic Civilization 3 este gratuit în acest moment pe Steam, pentru toți cei care vor să butoneze un 4X destul de bun pentru foarte mult timp.

Chiar dacă promoția este disponibilă doar pentru două zile, dacă profitați de pe urma sa în acest moment veți putea păstra jocul pentru tot restul existenței lui Steam.

În cazul în care nu ați avut până acum tangență cu seria Galactic Civilization, vă puteți gândi la el ca la un Civilization, dar la nivel galactic. Poate ca un Master of Orion, dar cu mai multe acțiuni. Un joc la care începi pe o planetă amărâtă, cu un nivel tehnologic de tot râsul, și ajungi (după multă muncă, diplomație, industrie, cercetare și panică) să cucerești stelele, să cotropești sisteme solare cu flote de o putere ce ar înspăimânta zei.

Dacă vreți și toate DLC-urile jocului, ce adaugă o sumedenie de alte noutăți, va trebui să le cumpărați separat. Nu sunt tocmai puține și nici tocmai ieftine.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button