MORE

Gadget-ul viitorului: ochelarii cu realitate cinematica. Sunt inspirati din Google Glass, Oculus Rift si… o pereche de ochelari de soare din jocul Heavy Rain!

Google a investit peste 540 de milioane de dolari intr-o entitate pana mai ieri nestiuta de nimeni. Este vorba despre compania Magic Leap, care se lauda ca a dezvoltat o versiune mult imbunatatita a realitatii virtuale. Nici Magic Leap, nici Google nu au dezvaluit pana acum despre ce fel de gadget este vorba, dar se pare ca dezvoltatorii merg pe principiul unei „realitati cinematice”, adapostite intr-un sistem purtabil, foarte usor, cu display si senzori care creaza „iluzii” 3D. Gadget-ul detecteaza punctul pe care se concentreaza utilizatorul si schiteaza doua imagini, care apar in coltul din dreapta jos.

Ulterior, utilizatorul va putea interactiona cu proiectiile, folosindu-se de „o manusa tactila” pentru a-i fi detectate miscarile. Una peste alta, analizand patentele depuse pana in prezent, este foarte posibil ca Magic Leap sa creeze un hibrid intre Google Glass, Oculus Rift si Added Reality Interface din Heavy Rain. Acesta din urma este un dispozitiv folosit de agentul FBI Norman Jayden din jocul Heavy Rain – o pereche de ochelari soare, care, la interactiunea dintre mana omului si interfata, poate schimba mediul dintr-o fasie plaja, intr-un colt de padure sau… intr-un desert martian.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close