Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

G4, arma cu care LG va lupta impotriva lui iPhone6+ si Note4

/
/
/
/
image
img

LG G4 este telefonul cu care compania coreeana intentioneaza sa se lupte impotriva lui iPhone 6 Plus si Galaxy Note 4. G4 este asteptat sa vina cu propriul G-Pen, care va avea cateva unctionalitati unice: pe langa functia de stylus veti putea stoca informatii pe acesta, si va suporta transferul informatiilor prin NFC, pentru a putea share-ui fisierele cu alte dispozitive care suporta acest standard.

LG G4 este asteptat sa vina cu specificatiile care se regasesc pe un flagship. Acesta va avea un Snapdragon 810, procesor care se va regasi in aproape toate telefoanele high-end din 2015. Ecranul va avea o diagonala de 5.3 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Telefonul va avea 4GB RAM, iar in ceea ce priveste stocarea va veni in variante cu 32GB si 64GB. Sistemul de operare va fi evident Android Lollipop, camera principala va avea o rezolutie de 20.7MPx, iar bateria va avea o capacitate de 3500mAh.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar