MORE

G302 – Noul mouse MOBA de la Logitech

Logitech a lansat cea mai recenta piesa din seria G-Series de mousi, Daedalus Prime – G305 MOBA Gaming Mouse. Proiectat în colaborare cu pro-gamerii din întreaga lume, G302 dispune de șase butoane programabile, setări DPI reglabile pe loc si de tehnologia „Delta Zero” de la Logitech.

„Am construit Logitech G302 pentru a satisface nevoile de performanță ale celor mai buni e-sportivi din lume”, a declarat directorul Logitech Gaming, Vincent Tucker. „G302 este cel mai bun mouse pentru modul de joc MOBA, care combină comfortul si durabilitatea cu unele dintre cele mai avansate tehnologii disponibile. El face fata celor mai înalte rigori de joc și permite un clic extrem de rapid și sincronizare precisa.”

G302 a fost proiectat cu ajutor din partea membrilor echipei SoloMid, Cloud 9, CJ Entus Frost, CJ Entus Bale și Invictus Gaming. Logitech spune ca tehnologia sa exclusivă Delta Zero, o combinație de design al lentilelor, geometrie de iluminare și algoritmi îi conferă acuratețe și control optim cursorului, în timp ce design-ul „usor” și butoanele testate la 20 de milioane de click-uri – echivalentul de joc timp de 15 de ore pe zi timp de doi ani, îl face durabil si usor de manevrat .Logitech_G302_1 Logitech_G302_2 Logitech_G302_3 Logitech_G302_4 Logitech_G302_5 Logitech_G302_6

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button