MORE

G2A promite schimbari pentru a impiedica alte incidente

G2A a fost in mijlocul unui nou scandal in ultima saptamana, din cauza aparitiei pe serviciu a unui numar mare de coduri furate pentru jocurile produse de studioul TinyBuild. Dupa foarte multe acuzatii de complictiate la frauda, G2A a emis o declaratie oficiala prin care anunta cateva schimbari care vor fi implementate in curand.

Compania a dezvaluit sapte pasi pe care ii va lua pentru a dobandi increderea dezvoltatorilor si a le usura munca pentru depistarea codurilor furate.

  1. Drepturi de autor pentru licitatii: Dezvoltatorii pot sa ceara sa fie platiti pentru drepturile de autor in valoare de 10% din toate produselor care le apartin si vandute pe G2A, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de-a monetiza licitatiile facute de utilizatori.
  2. Plasament prioritar: Licitatiile facute de dezvoltatori vor fi listate mai intai, inainte de cele ale utilizatorilor, cu posibilitatea de-a crea magazine cu aspect customizat si promotii.
  3. Protectie de chargeback: G2A ofera G2A Pay pentru dezvoltatori ca o alternativa la solutiile existente de plata, care sa mitigheze factorii de risc.
  4. Acces dedicat la baza de date: Dezvoltatorii au acces la baza de date cu informatii despre vanzari, volum si timp, permitand urmarirea tuturor key-urilor pentru a identifica practici ilegale.
  5. Manageri dedicati de cont: Extinderea managementului de conturi pentru a oferi o asistenta mai buna dezvoltatorilor.
  6. Optiune pentru finantarea dezvoltatorilor: Adaugarea unui buton nou care permite contribuirea directa la finantarea dezvoltatorilor.
  7. Acces global expansiv: Programul de traducere va extinde expunerea dezvoltatorilor la cei 10 mii de clienti ai serviciului.

Toate aceste punte suna bine la prima vedere, dar prezinta totusi doua mici hibe. Presupun ca dezvoltatorul sa devina un partener de afaceri al G2A, iar inevitabilitatea in care dezvoltatorul se va trezi iar ca i s-au furat codurile, tot el va trebui sa incerce sa isi dea seama care din codurile de pe G2A au fost furate si care sunt puse acolo de oameni care pur si simplu le-au cumparat mai ieftin.

Cel putin este un inceput.

Am contactat saptamana trecuta G2A pentru a raspunde la cateva intrebari referitoare la situatia curenta a companiei in scandalul cu TinyBuild, dar pana la aceasta ora nu am primit un raspuns.

[G2A]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button