PC&Consoles

G2A impune noi termeni pentru vânzători

G2A anunță că lucrează la metode noi prin care să își facă piața să pară mai puțin ca un amanet plin cu lucruri care au picat dintr-un camion.

De la începutul lunii viitoare, oricine vrea să vândă un joc pe G2A va trebui mai întâi să ofere ceva mai multe detalii publice despre identitatea sa. Numele și adresa vânzătorului trebuie să fie vizibilă și publică, pentru ca cei care cumpără jocuri să știe exact de la cine au luat acest coduri suspicios de ieftine pe alocuri.

G2A susține și că asta va permite vânzătorilor să își construiască un brand, o identitate care să fie vizibilă chiar și în afara propriului serviciu. Desigur, unii vânzători probabil nu vor dori asta, din moment ce există foarte multe acuzații de furt pe față adusă la adresa unora dintre ei.

Ce se va întâmpla cu cei care refuză? Vom afla peste câteva zile, când această schimbare va intra în efect.

Efortul celor de la G2A de a-și îmbunătăți reputația este apreciat, dar ar fi fost mai apreciat înainte de jefuirea câtorva dezvoltatori indie, sau măcar atunci când Gearbox i-a rugat să implementeze câteva schimbări pentru mărirea transparenței și a siguranței.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button