MORE

G2A adauga verificare pentru vanzari

Incidentul de luna trecuta, prin care studioul tinyBuild s-a trezit cu o paguba monetara considerabila si multe dureri de cap, pare sa fi fost suficient de mediatizat incat sa duca la schimbari adevarate pentru G2A.

Pe langa noile polite care ar asigura o cota parte din vanzari pentru dezvoltatori, care au fost deja anuntate de companie, G2A se pare ca este pe cale sa faca ceea ce ar cam fi trebuit sa fie implementat de la bun inceput. Ceva ce va ajuta foarte mult la ca diminuarea abuzului pe care il tot exercita elementul criminal asupra serviciului. De acum inainte, orice vanzator nou va trebui sa isi verifice intr-un fel identiatea inainte de-a comercializa coduri in masa.

Vanzatorii vor trebui sa lege contul lor de un numar de telefon si de o retea de socializare, precum Facebook. Daca nu fac asta, atunci nu se vor mai putea vinde peste 10 coduri pe G2A. Sigur, asta inseamna ca elementul criminal poate fara probleme sa faca sute de astfel de conturi anonime, dar macar este un pas aditional care va mitica problema esentiala de vanzare a unor coduri furate, cateodata direct de la dezvoltator.

[G2A]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button