MORE

G.Skill anunta memorii de 4133MHz

Cativa dintre voi probabil inca mai ruleaza sisteme care au memorii ce opereaza la frecventa de 800Mhz. Daca sunteti un astfel de individ, stati jos, pentru ca G.Skill va incerca sa va sperie.

Compania a dezvaluit o serie de module noi de memorie, numite Trident Z. Acestea sunt de tipul DDR4 si ruleaza la o frecventa de 4133Mhz. Pentru a pune lucrurile in perspectiva, aceasta frecventa este atat de mare incat voltajul necesar pentru a o mentine este de 1.4V, reducand drastic avantajul de eficienta de energie pe care il are DDR4 fata de DDR3.

Desigur, cu o astfel de frecventa vin si latente mari, la 4133MHz memoriile facute de G.Skill ajungand pana la 19-25-25-45. Desigur, in jocuri nu o sa prea observati diferente foarte mari cu aceste memorii, decat daca folositi adaptorul grafic integrat in procesor, caz in care, da, clar veti vedea diferente colosale… dar in acest caz probabil nu ati folosi memorii de acest gen in primul rand.

gskill-tridentZ4133-2

G.Skill nu a mentionat pretul pentru aceste module de memorie, sau cand exact vor fi lansate. In acest ritm, probabil pe vremea asta anul viitor vom ajunge la memorii DDR4 cu frecvente de 5000MHz, si poate latente ceva mai bune.

[Fudzilla]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close