GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Future Games Show 2020 va gazdui prezentari de jocuri foarte interesante

Ne vedem pe 6 iunie!

GamesRadar+ a anuntat un eveniment online in care vom vedea unele dintre cele mai interesante titluri din 2020. Acesta se numeste Future Games Show 2020 si va gazdui anunturi noi de la Square Enix, Devolver si Deep Silver.

Gazdele evenimentului vor fi Emily Rose si Nolan North. Acestia vor prezenta cele mai interesante jocuri ale anului pe console, mobile si streaming. Show-ul va include un mix de jocuri exclusive, priviri amanuntite, interviuri cu dezvoltatorii si mese rotunde. Printre publisherii si studiourile prezente regasim si nume cunoscute: Square Enix, Team 17, tinyBuild, Deep Silver, Curve Digital, Merge Games, Red Thread Games si Walkbout Games, Raw Fury, Hi-Rez Studios, TeamKill Media si Devolver Digital. Future Games Show 2020 va gazduit prezentarile a peste 30 de jocuri. Mai mult de atat, este vorba si despre jocuri AAA, pe langa indie. Show-ul va include si materiale speciale realizate de experti din industrie.

Sunt foarte incantata sa fiu gazda Future Games Show 2020 alaturi de prietenul meu, Nolan. Ne distram de fiecare data, iar faptul ca vom anunta unele dintre cele mai tari jocuri din 2020 va fi cireasa de pe tort. Stati alaturi de noi sambata deoarece va fi nebunie!

Emily Rose, Gazda FGS2020

Evenimentul va fi transmis gratuit in noaptea din 6 spre 7 iunie, la ora locala 00:30. Daca doriti sa-l vedeti puteti s-o faceti pe Twitch, Facebook si YouTube.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button