MORE

Futurama randat in 3D este o capodopera de cateva secunde

Futurama este unul dintre acele seriale care ba era, ba nu mai era, dar in mod cert este un serial animat care a marcat o generatie, fiind, asa cum multi l-au catalogat, The Simpsons, atunci cand avea scenaristi buni. Totusi, Futurama randat in 3D este…splendid!

Pana in prezent, serialul animat a fost desenat si realizat in 2D, fanii fiind familiari cu aspectul show-ului animat inca de pe vremea Simpsons, avand acea estetica ce il diferentia de restul animatiilor de pe piata. Ei bine, Alexy Zakharov, un tanar, a recreat o portiune din introducerea Futurama, folosind cateva unelte disponibile pentru toti, iar rezultatul este un Futurama randat in 3D absolut splendid! Te lasa pur si simplu…fara cuvinte!

Nu numai ca recreaza portiunea, dar seamana cu ceva ce ai mai gasi intr-un film cu un buget colosal, produs de Spilberg sau Lucas sau Pixar, cuvantul de ordine fiind WOW! Folosind doar 3Dmax, Nuke, Photoshop si After Effects pentru a realiza capodopera, rezultatul poate fi vazut mai jos:

 Din pacate nu credem ca vom vedea un Futurama cat de curand in 3D, asta pentru ca exista mult „traditionalisti” care sa se impotriveasca acestui concept, mai mult decat atat, serialul are un stil artistic propiu. Dar, cine stie, poate in viitor, cand tehnologia va evolua, poate o astfel de tranzitie va fi posibila mult mai usor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button