MORE

Fury X2 ar putea sosi in decembrie

AMD va gazdui luna viitoare un eveniment special, in timpul caruia pare destul de probabil ca vor anunta data de lansare pentru Fury X2, sau cum se va numi acea placa video care foloseste doua nuclee Fury.

Alte informatii concrete nu sunt in acest timp, dar recent s-a mai intamplat un incident amuzant. Johan Anderson, Technical Director la DICE, omul care a proiectat o parte din Mantle si care tot lasa pe Twitter indicii despre lansarea placilor Fury, a postat o imagine cu ceea ce se intampla cand sistemul de racire lichida al unei placi video are o scurgere.


Mai exact, sistemul de racire al unei placi video care nu a fost lansata inca. Si avand in vedere ca Fury X avea racire lichida si 295X2 avea racire lichida, pare destul de probabil ca se referea la Fury X2, sau Gemini, sau cum va decide AMD sa numeasca noua placa video Radeon cu doua procesoare grafice.

Se asteapta ca noua placa video sa aiba doua procesoare Fiji XT, fie in varianta pe care o vedeam in Fury X, fie in cea cu frecvente mai scazute si un consum mai redus de energie regasita in R9 Nano.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button