MORE

Functiile speciale ale masinii de spalat: necesitati sau mofturi scumpe?

Imaginația, eficiența dar și marketingul sunt la putere! Cum faci sa alegi cele mai bune functii si programe pentru masina ta de spalat? Nu exista o regula de aur. Este esential pentru tine sa ai functii speciale? Cat de intelept este sa dai bani pe o optiune pe care o vei folosi foarte rar? Acestea sunt intrebarile la care fiecare cumparator ar trebui sa-si raspunda inainte de achizitionarea unei masini de spalat.

Pentru că există o multitudine de fibre textile care necesită o îngrijire adecvată și o paletă de culori infinita, marile branduri ofera programe de spălare dedicate. Extrem de tentante, desi uneori usor inutile, ele sunt pentru spălarea textilelor inchise la culoare, blugi, adidași, lână, mătase, pilote, perne, perdele, pentru îmbrăcămintea copiilor, etc. Această listă care poate continua, ilustrează de fapt combinatia dintre imaginația și expertiza producătorilor care pun la bataie tot mai mulți parametri (cantitatea de apă, temperatura, durata, mijloace de amestecare) pentru a-si convinge cumparatorii.

Lucrurile stau altfel in ceea ce priveste insa programele avantajoase. Există, funcții inteligente care pot fi aplicate la programele standard ale mașinii de spălat sau care chiar le înlocuiesc pe acestea. Funcția Expres reduce timpul de spălare, Eco sau Intensiv (maresc sau scad temperature apei) sau comenzi precum Incarcare pe jumatate, Inmuiere, Clătire suplimentară.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button