PC

Funcția Timeline din Windows 10 nu va fi gata până la noul update major

În această toamnă Windows 10 va primi partea a doua din Creators Update, menit să mai adauge o serie de funcții orientate către creatorii de conținut, către cei care folosesc sistemul de operare pentru muncă.

O funcție care nu va fi disponibilă atunci, fiindcă încă nu este gată, se numește Timeline. Microsoft a confirmat că aceasta nu va face parte din Creators Update din această toamnă, dar că va fi lansată la puțin timp după noua versiune a sistemului de operare.

Și ce exact este Timeline? O metodă prin care poți începe lucrul la un fișier de pe PC, iar apoi poți continua munca la același fișier de pe un calculator diferit, de pe o tabletă, chiar și de pe un telefon, fără să fii nevoit să cari fișierul după tine sau să îl stochezi de fiecare dată într-o aplicație de cloud.

Timeline se va ocupa de gestionarea fișierului, permițând acces la el atât local cât și prin internet, indiferent dacă platformele secundare rulează iOS, Android sau tot Windows. Detalii mai multe despre limitările funcției vor fi disponibile în momentul în care va ajunge în mâinile utilizatorilor, ceva ce nu are să se întâmple cu ocazia marelui update.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button