MORE

Functia Share Play explicata in detaliu de catre Sony

Martea viitoare, cand va aparea update-ul 2.0 pentru PlayStation 4, Sony va transforma în cele din urmă una dintre cele mai ambitioase promisiuni asumate in ceea ce priveste consola, intr-o realitate. Vorbim aici vorbim despre Share Play.

Stim, abilitatea de a pasa controller-ul unui prieten prin internet, ca el sa te ajute unde tu te-ai blocat intr-un joc pare, oarecum… magica. Totusi tehnologia e evoluat atat de mult incat acest lucru este posibil. In teorie pare destul de simplu, un video fiind postat recent si explicand tot procesul pas cu pas. Noua caracteristică se adaugă ca o opțiune a butonului pentru Share DualShock 4. Fireste, ramane de vazut cat de bine merge acest lucru si in practica.

Toata schema este că orice funcție, alta decât partajarea de ecran ( insemnand controller-ul „comun” și un al doilea controler hand – off hand pentru al doilea jucator ) necesită un abonament PlayStation Plus. Pe langa acest lucru, sesiunile de partajare virtuale sunt limitate la o oră fiecare. La urma urmei , Sony este în afaceri pentru a vinde jocuri, doar ca va permite să transmiteți jocul un prieten pe termen nelimitat, ceea ce nu pare o idee foarte buna pentru afaceri, deci cu atat mai mult aceasta initiativa merita laudata!

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button