PCȘtiri ITTECHTelefoane

Fuchsia OS începe să își facă apariția

Acum ceva timp, Google a început să lucreze la un proiect nou pentru un sistem de operare. Acesta se numea Fuchsia OS, un înlocuitor fie pentru Android, fie pentru Chrome OS, fie pentru ambele la un loc.

Zilele trecute s-a ivit pe internet pagina oficială a noului sistem de operare, una unde veți găsi tot felul de informații dedicate dezvoltatorilor. Așa că nu veți vedea vreun screenshot cu noul sistem de operare, cu potențialul său, capabilitățile, compatibilitățile și toate cele. În schimb, aveți informații despre cum vă puteți apuca să vă „jucați” cu dezvoltarea de chestii în sistemul de operare, precum și detalii despre structura sa. Nu sunt încă detalii complete, în cazul în care erați curioși. Dacă erați și mai curioși, nu sunt detalii prea multe noi, față de ce era deja pe GitHub de cam trei ani de zile.

Totuși, este un semn că poate Google a decis să accelereze dezvoltarea sistemului de operare, sau măcar poate intenționează să facă vreo dezvăluire publică despre conceptele din spatele său, obiectivele și toate cele. Nu este clar când are de gând compania să facă așa ceva, dar din moment ce, încercările sale de a expanda Chrome OS și Android pentru a clădi un ecosistem mai robust n-au avut un succes pe măsura așteptărilor.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button