PCReviewsTECH

FSP Hydro PTM+ 850W Review – Sursa racita… cu lichid!

Fortron sunt recunoscuti pe piata ca fiind cel mai mare provider de surse OEM, dar acesta au si propriul brand numit FSP, sun care isi lanseaza surse proprii. 

FSP Hydro PTM+ Review Video

FSP Hydro PTM+ de 850W este o sursa high end pe care o recomandam celor entuziasti care dispun de un PC de ultima generatie, cu AMD Threadripper sau Intel i9 si posibil un RTX 2080TI. Sursa este certificata cu standardul 80+ Platinum pentru eficienta.

Ca si conectori avem la dispozitie tot ce ne trebuie, inclusiv doua mufe de cate opt pini pentru alimentarea placilor de baza pentru AMD Threadripper. Evident, sursa este modulara, asadar vom avea mai putin de lucru la cable management. Dar pe piata evident ca se gasesc si alte surse de putere de la alti producatori, insa modelul FSP Hydro PTM+ este cu adevarat special.

Chiar de la prima vedere se poate observa ceva ciudat sub conectorii pentru cablu. Aici regasim un waterblock care acopera toata partea inferioara a sursei, astfel daca o raciti cu lichid, puterea de 850w va fi crescuta pana la 1000w, ca un fel de overclock, dar pentru surse. Evident, daca nu detineti o racire cu lichid, aceasta poate fi utilizata si in mod normal, deoarece are in partea superioara un ventilator clasic, care sta oprit pana ce sursa intra in load de 50%.

Asadar avem parte de o sursa foarte silentioasa si performanta, capabila sa faca fata in orice situatie. Calitatea sursei si a constructiei interioare este excelenta si nu ne-am putut abtine sa nu o desfacem pentru a vedea cum arata pe interior. Sursa momentan nu se gaseste la noi decat in varianta de 1200W, care are un pret pe masura, cam de 1800LEI, insa modelul de 850W se doreste a fi mai accesibil, dar nu avem momentan un pret.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button