MORE

Fruit Ninja devine film

Stiu ca este un sentiment general in cadrul publicului care se duce la film care poate fi rezumat cu fraza „Cand se termina odata cu filmele astea cu super-eroi si trecem la alte subiecte?”. Dorinta voastra este acum implinita. Precum un duh malefic, Hollywood dezvaluie ca a trecut in mod oficial la faza urmatoare, realizarea de jocuri dupa aplicatii de telefon.

Dupa Angry Birds care doar ce a fost lansat si filmul cu emonicoane care va fi lansat anul viitor, a fost anuntat acum o adaptare dupa Fruit Ninja. Filmul va lua forma unei comedii cu actori in carne si oase, nu o animatie, pentru toata familia. Nu s-a dat vreun detaliu despre cine va juca in film sau despre ce va fi filmul, dar presupun ca la un moment niste fructe lansate prin aer vor fi taiate de o sabie.

Filmul este produs de compania Vinson Films a unui anume Tripp Vinson, care anterior s-a ocupat de lucruri precum San Andreas (filmul, nu jocul), Hansel si Gretel, si in general nu prea multe lucruri luminate. De scenariu se vor ocupa Chad Damaini si JP Lavin, care n-au facut mai nimic relevant pana acum.

Fruit Ninja: The Movie probabil va ajunge la cinematograf intr-un an, nefiind genul de proiect la care doi ani de productie ar spori cumva calitatea.

Bun venit in viitor. Ii veti duce dorul lui Iron Man.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button