Știri IT

Frozen Synapse 2 este pe drum

Saptamana trecuta s-a ivit pe Humble Bundle o promotie care includea Frozen Synapse pentru minusculul pret de 1 dolar. Prin coincidenta, aceasta promotie inca mai este valabila pana in aceasta seara, iar dezvolatorul jocului, Mode 7, a dezvaluit o continuare.

Frozen Synapse 2 va prelua stafeta de la predecesorul sau, dar in loc sa refaca pur si simplu aceeasi chestie, dar cu grafica mai buna si contintut mai putin (conform traditiei continuarilor contemporane), extinde actiunea foarte mult.

Frozen Synapse 2

Vedeti voi, Frozen Synapse 2 va fi un joc Open World. Si daca va intrebati cum oare poate un joc foarte compact de tactica precum Frozen Synapse sa fie un joc Open World, cand cea mai mare parte din farmecul sau era ca puteai trage aleator cu o racheta si daca inamicul si-a planuit aiurea urmatoarea miscare, ii puteai distruge un soldat eh… nu am un raspuns.

Anuntul jocului a fost destul de firav, spunand doar ca va fi Open World si ca va fi disponibil in anul 2016, pentru Windows, OSX si Linux. Cand vor fi disponibile mai multe detalii, nu voi ezita sa va informez.

Pana atunci, ce ar fi sa incercati primul Frozen Synapse, pe Humble Bundle.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button