GamingPC&ConsolesTech&IT

Frontier face un manager de Formula 1

Să îi văd cum îndeasă dinozauri în ăsta

Studioul Frontier Developments este cunoscut pentru două lucruri: Elite Dangerous și jocuri despre parcuri, fie că sunt de distracție, zoo, sau cu dinozauri. Dar în viitor vor lansa ceva ce nu este nici un simulator spațial, nici un simulator de vizitatori păpați de T-Rex. Vor lansa un joc de management de Formula 1.

Studioul anunță că a pus mâna pe o licență de Formula 1 ce îi va permite să facă jocuri pe baza motor-sportului până în anul 2025, atât timp cât primele titluri pe care le va lansa se vor vinde bine. Nu ar trebui să vă așteptați să vedeți azi sau mâine pe piață jocul, sau vreun trailer, pentru că doar ce a fost semnat acordul de licențiere.

Frontier estimează că jocul de management de Formula 1 va fi lansat abia prin anul 2022. Așa că avem destul timp la dispoziție pentru a… bine, nu noi avem nevoie de timp, ci studioul. Genul jocurilor de management de Formula 1 nu este tocmai masiv, erau cele din seria Grand Prix Manager de la Microprose, parcă avea și Electronic Arts propriul joc de management când avea licență. Cert este că nu prea am avut unul în decada în care Codemasters a avut drepturi cam exclusive asupra licenței.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button