GamingPC&Consoles

From Software se gândește să facă un joc online

From Software s-a dovedit interesat de jocuri sub forma unui serviciu live – în special cele care există în genul de battle royale. Deși dezvoltatorul dorește să rămână concentrat pe jocurile single player pentru moment – cum ar fi viitorul Sekiro: Shadows Die TwiceFrom Software nu exclude posibilitatea de a face un titlu axat pe multiplayer într-o bună zi.

Președintele From Software, Hidetaka Miyazaki, a declarat într-un interviu acordat companiei The Telegraph.

Există întotdeauna posibilitatea. Aceste jocuri sunt cu siguranta distractive si suntem interesati de tiparele pe care le iau. Daca am face noi, ar fi ceva diferit, dar suntem cu siguranță interesați și există sigur această posibilitate în viitor. Ne-ar plăcea să ne încercăm șansele într-o bună zi.

Miyazaki a adăugat că speră că jocurile video nu vor deveni în întregime titluri de tip serviciu live axate pe multiplayer.

Avem nevoie de această diversitate în industrie. Indiferent de ceea ce face From Software, avem nevoie de oameni care să facă jocuri de tip battle royale și de servicii live, și avem nevoie de oameni care să facă experiențe concentrate pe single player. Considerăm că această diversitate este ceea ce va motiva pe toată lumea.

Președintele From Software nu pare îngrijorat de faptul că jocurile de single player ar fi o specie pe cale de dispariție.

Jocurile de acțiune single player nu sunt tocmai rare în climatul actual. În timp ce Devil May Cry 5 are niște elemente online, vine cu două săptămâni înainte de jocul nostru. Și este foarte mult concentrat pe experiența de single player. La fel au fost God of War și Spider-Man.

Cel mai asemănător produs cu un battle royale realizat de From Software a fost modul de PvP Hollow Arena inclus în DLC-ul Ashes of Ariandel pentru Dark Souls III. În modul Brawl al lui Hollow Arena, poți să te înscrii la runde de tip free-for-all împreună cu alți cinci jucători. Cu toate acestea, spre deosebire de un battle royale tradițional, în modul Brawl puteți reînvia și primul loc este câștigat de cel care are cele mai multe puncte, nu de cel care supraviețuiește până la sfârșit. Deci, să creeze un joc real de battle royale ar fi o provocare masivă pentru From Software. Acestea fiind spuse, dacă Sekiro: Shadows Die Twice dovedește ceva, este că From Software este atât dispus cât și capabil să se îndepărteze de stilul de joc pe care la popularizat cu titlurile sale Soulsborne.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button