MORE

Frigidere mici – o solutie…spatioasa

Daca esti singur, un frigider mic va fi intotdeauna de ajuns pentru o sticla de vin si ceva ciocolata…

Avantajele acestor frigidere mici sunt usoara pozitionare, datorita spatiului mic pe care il ocupa si pretul rezonabil. Aproape fiecare brand mare oferă, alături de frigiderele tradiționale din catalog și versiuni mai mici.

De exemplu, ARG913A+ de la Whirlpool. Are o inaltime de 82 cm. Are si congelator si un volum de 114l.

frigider 1

K 9123 Ui de la Miele are o suprafață de refrigerare de 119 l, un raft de legume și un sertar pentru sticle introdus în ușă. În ceea ce privește consumul de energie, frigiderul de la MIELE se încadrează în clasa de eficiență energetică A ++, cu un consum de 0,25 kWh / 24 de ore.

frigider 2

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button