MORE

Friday the 13th The Game este o realitate

Friday the 13th The Game nu este nici pe departe primul joc care aduce popularul film horror pe ecranele gamerilor. Au mai existat cateva titluri in trecut, din pacate majoritatea prin ani 80′-90′, acestea fiind mai mult considerate relicve si piese de colectie. Totusi, acest proiect a fost destul de greu de realizat, probabil din acest motiv Randy Greenback, a apelat la Kickstarter pentru a finanta jocul, campanie care urmeaza sa se desfasoare pana pe data de 14 noiembrie anul curent.

Jocul este un third-persson multiplayer 1V7, in care un jucator il controleaza pe Jason Voorhees, in timp ce restul jucatorilor sunt obligati sa scape cu viata din Camp Crystal Lake, avand de supravietuit o noapte in tabara problematica.

Modelul de 1v7 pare destul de complicat, mai ales ca ai destule persoane de „binecuvantat” atunci cand joci cu Jason, totusi, lumea semi-open-world, asa cum este descrisa, de catre producatori, dar exista deja zvonuri care afirma ca jocul va incerca sa recreeze cat mai atent atmosfera si tabara din film, lucru care ar trebuii sa bucure fanii.

Mai este si un detaliu extrem de important, faptul ca jucatorii care sunt pusi in rolul consilierilor, il pot infrange pe Jason, asa cum s-a intamplat si in filme ani si ani de-a randul.

[Kickstarter]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button