GamingPC&ConsolesTech&IT

Friday the 13th primește suport pentru boți

De când a fost lansat Friday the 13th și până acum a tot persistat o problemă. Ce te faci atunci când joci alături de oameni care sunt fundamental groaznici și a căror prezență strică experiența pentru tine și toți ceilalți prezenți?

Răspunsul este simplu, înlocuiește fiecare altă persoană cu un bot. Friday the 13th tocmai asta oferă în cel mai nou update al său, opțiunea de-a juca doar împotriva unor boți și doar în rolul lui Jason. Veți putea selecta nivelul de dificultate al oponenților uman, cei a cărei misiune este evadarea cu orice preț. Exact câți oameni vor trebui „convinși” să rămână în zonă este tot la alegerea jucătorului, ce se poate confrunta cu doar un singur bot sau cu toți șapte. În cel mai rău caz, este o ocazie bună de-a explora hărțile.

Acest update mai mărește și nivelul maxim, oferind acum posibilitatea de-a atinge nivelul 150 și de-a dobândi o varietate de noi obiecte și metode de personalizare a personajelor. Tot în această perioadă se desfășoară și un eveniment în cadrul căruia primiți puncte pentru deblocarea de perk-uri mai rapid și aveți șanse ceva mai bune la a da de lucruri rare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button