MORE

FREE-MOBY – economisesti electricitate si costuri de transport

FREE-MOBY te-ar putea ajuta. Ati auzit cu siguranta de utilizarea energiilor regenerabile acasa pentru a proteja mediul înconjurător si pentru a reduce facturile. Cum ar fi sa le utilizati si pentru a va reduce costurile de transport? FREE-MOBY te-ar putea ajuta sa faci asta. Proiectul utilizează instalații fotovoltaice nu numai să furnizeze energie electrică pentru electrocasnice, dar si pentru a alimenta masina.

Screen Shot 2015-10-24 at 12.22.47 PM

 

Acest sistem este controlat de la distanță prin telefon, iar rezultatele sunt : ​​o casă cu o factura la energie mai mica, dar si costuri de operare mai mici ale vehiculului electric – pentru că este incarcat cu ajutorul panourilor fotovoltaice instalate pe acoperisul casei. În plus, vehiculul folosește, de asemenea si energia produsă de panourile fotovoltaice inteligente integrate în corpul său.

Screen Shot 2015-10-24 at 12.21.54 PM

Scopul proiectului este acela de a impulsiona integrarea de panouri fotovoltaice in casele de pe tot teritoriul UE.

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button